Momenteel zijn er diverse subsidiemogelijkheden voor het MKB bij diverse overheidsinstanties. Neem snel contact op met Profundial: klik hier.

 

MKB engineeringssubsidie

MKB ondernemers die actief zijn in de engineering van machines en systemen voor de industrie, komen momenteel in aanmerking voor een subsidie op de tijd die zij investeren in nieuwe projecten.

MKB engineeringssubsidie 2020

Bent u zelfstandig ondernemer en besteedt u tijd aan nieuwe engineerings projecten in 2020, neem dan snel contact op met Profundial. Uw activiteiten op het gebied van berekeningen, schetsen, ontwerpen, ontwikkelen, testen en verbeteren komen nu voor subsidie in aanmerking.

Meer informatie, neem dan contact op!

 

Valorisatie call in Noord Nederland

Valorisatie volgt op innovatie. Heeft u een nieuw systeem bedacht en wilt u daarvoor nu een werkend prototype gaan ontwikkelen? Dan bent u aan het valoriseren en komt u in aanmerking voor subsidie.

Valorisatie in Noord Nederland

Ondernemers in Groningen, Friesland en Drenthe die een prototype gaan ontwikkelen in 2019 en daarbij expertise van andere bedrijven gaan inschakelen komen voor Valorisatie subsidie in aanmerking. U kunt 35% subsidie krijgen voor uw materiaalkosten en uw tijdsbesteding.

Deadline

Profundial kan uw aanvraag volledig verzorgen. De deadline om aanvragen in te dienen is 30 april 2019, dus neem voor die tijd contact met ons op.

 

Contact

Leg uw ontwikkelingsproject geheel vrijblijvend voor aan Profundial. Wanneer wij aanknopingspunten zien, komen we graag even bij u langs.

Wij werken op basis van no-cure, no-pay. Geen subsidie, dan volgt er ook geen rekening.

Bel met 085 0020034 of mail naar info@profundial.nl.

Meer informatie, neem dan contact op!

 

ESF subsidie voor duurzame inzetbaarheid personeel 2019

Het principe dat betrokken, gemotiveerde en gezonde medewerkers leiden tot minder verzuim en een hogere productiviteit staat centraal binnen het Europees Sociaal Fonds. Bedrijven, stichtingen en (overheids)instellingen kunnen een beroep doen op de regeling. Het doel van ESF DI is om duurzame inzetbaarheid te stimuleren door:

  • Het verkrijgen van advies met een implementatieplan.
  • Het verkrijgen van begeleiding bij de implementatie van een advies.

Projecten moeten zich richten op één of meerdere van onderstaande thema’s / activiteiten:

  1. Het bevorderen van gezond en veilig werken.
  2. Het bevorderen van een leercultuur voor medewerkers.
  3. Het stimuleren van interne mobiliteit van medewerkers, waaronder het begeleiden van medewerkers naar ondernemerschap.
  4. Het bevorderen van een flexibele werkcultuur, zoals het invoeren van arbeidstijden-management.

De hoogte van de subsidie bedraagt 50% van de kosten van de externe adviseur met een maximum van € 10.000,- en een minimum van € 6.000,-.

Meer over asbestsubsidies

 

Subsidie voor ontwikkeling van kunststof bakken

Steeds meer distributiecentra schakelen over op semi- of volautomatische product handling. Dergelijke hoogwaardige systemen functioneren alleen wanneer de kunststof bakken waarin de producten worden verzameld van uniforme kwaliteit en karakteristieken zijn. De ontwikkeling van kunststof bakken en pallets wordt daarom gestimuleerd met subsidies.

Deadline

Neem voor 31 mei 2019 contact op met Profundial. Wij kunnen voor u uw volledige subsidieaanvraag verzorgen, op basis van no-cure, no-pay.

Subsidie

U kunt subsidie krijgen voor uw tijdsbesteding aan het ontwikkelen van nieuwe kunststof bakken voor specifieke doeleinden en in sommige gevallen ook voor uw materiaal kosten en malkosten.

Contact

Neem geheel vrijblijvend contact op met Profundial in Deventer: info@profundial.nlMeer informatie, neem dan contact op!

 

WBSO-subsidie: nu extra interessant voor MKB in de metaalsector

De WBSO-subsidie is een stimuleringsregeling voor ondernemingen die tijd besteden aan product en machineontwikkeling. Voor MKB ondernemingen in de metaalsector is de WBSO extra interessant in 2019, omdat de ontwikkeling van specifieke machineonderdelen ook voor subsidie in aanmerking komt.

Meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact op met Profundial uit Deventer. Wij komen graag een keer bij u op bezoek om de kansen te verkennen. Wij werken op basis van no-cure, no-pay en komen graag geheel kosteloos met u kennismaken.