U wilt zaken doen in ontwikkelingslanden. Een machine verkopen, of een investering aangaan. Er zijn diverse internationale & Europese subsidies waar u als Nederlands bedrijf aanspraak op kunt maken.

DHI regeling (voorheen DHK)

De DHI-regeling (Demonstratieprojecten, haalbaarheidsstudies en investeringsvoorbereidingsstudies) stimuleert bedrijven om projecten op te starten in ontwikkelingslanden. Schakelt u een adviseur in om een studie uit te voeren, of wilt u een machine gaan demonstreren in een ander land? De DHI-regeling biedt mogelijkheden.Meer over de DHI-regeling

Developpp subsidie

Developpp is een Duitse subsidieregeling die is opengesteld voor bedrijven uit heel Europa. Wilt u een machine verkopen in een ontwikkelingsland, of er zelf een investering doen? Wanneer uw project voldoende impact heeft op de lokale bevolking en u langer dan een jaar technische assistentie aanbiedt, biedt Developpp u een aantrekkelijk subsidievoordeel.Meer over de Developpp subsidie

Zaken doen in Oost Afrika?

Profundial werkt samen met Rwanda Pioneer, onze Nederlandse partner voor Oost-Afrika. Wilt u zaken doen in Rwanda, of een ander Oost-Afrikaans land zoals Kenia, Tanzania of Uganda? Laat het ons dan weten. Wij kennen de lokale markt, de subsidiemogelijkheden en de kansen in de regio.

Kijk op Rwandapioneer.nl voor meer informatie.

Meer over de Developpp subsidie

Overige internationaliseringssubsidies

Subsidies worden door diverse loketten en overheden op verschillende momenten aangeboden. Profundial kent de weg in subsidieland en verkent graag uw mogelijkheden bij het Rijk, de Provincie en in Europa. Benieuwd of uw bedrijf in aanmerking komt voor internationale of Europese subsidie?Neem contact op!