De DHI-regeling (Demonstratieprojecten, haalbaarheidsstudies en investeringsvoorbereidingsstudies) stimuleert bedrijven om projecten op te starten in ontwikkelingslanden.

Schakelt u een adviseur in om een studie uit te voeren, of wilt u een machine gaan demonstreren in een ander land? De DHI-regeling biedt mogelijkheden.

Deadline

De tenderronde voor de DHI-regeling start op 5 maart 2016. De openstelling duurt zes weken. U kunt tot en met vrijdag 18 april 15:00 een aanvraag indienen.

Kwaliteit is key

De DHI-regeling (voorheen DHK) is omgevormd tot een tenderregeling. Alleen de beste projectplannen komen voor subsidie in aanmerking. Profundial kent de rankingsvoorwaarden als geen ander en kan voor u het gehele projectplan + de financiële onderbouwing verzorgen.

Wacht niet te lang met bellen/mailen, want voor een hoge score is een goede voorbereiding noodzakelijk. U kunt uw project overigens geheel vrijblijvend aan ons voorleggen.

Subsidie

De subsidie bedraagt 50% van de projectkosten met een maximum van € 200.000,- voor demonstratieprojecten en  € 100.000,- voor haalbaarheidsstudies en investeringsvoorbereidingsstudies.

De minimale subsidie voor DHI-projecten is € 25.000,-. Alleen wanneer uw project een budget heeft van €50,000 of hoger, komt u voor subsidie in aanmerking.

Neem contact met ons op!